You are here:

Gama de incineratoare agricole

Bolile animalelor, virușii și răspândirea infecției sunt doar câteva dintre riscurile asociate cu tratarea necorespunzătoare a deșeurilor animale. Eliminarea deșeurilor agricole și animale prin incinerare este cea mai bună modalitate de a asigura biosecuritatea completă.

i8-700A agricultural incinerator

Cum eliminați cadavrele de animale?

Incinerarea este considerată cel mai eficient proces de reducere a riscurilor în îndepărtarea carcasei animalelor și gestionarea deșeurilor, iar modelele aprobate DEFRA sunt ideale pentru utilizare în acest proces. Incinerarea la fața locului reduce riscurile de contaminare și este văzută ca una dintre cele mai accesibile opțiuni de biosecuritate disponibile, oferind o modalitate ușoară de a elimina deșeurile și de a menține o fermă sau o unitate de animale curată și sănătoasă.

Ce este un incinerator aprobat DEFRA

Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale (DEFRA)

Pentru ca un incinerator să poată fi utilizat în Regatul Unit, acesta trebuie să fie inclus pe lista DEFRA „Approved ABP Incinerator List”. Dacă incinerați numai subproduse de origine animală (ABP) și nu un amestec de ABP și alte materiale, trebuie să obțineți aprobarea Agenției pentru Sănătatea Animalelor și Plantelor (APHA). Detalii complete despre procesul de aplicare pot fi găsite pe DEFRA website.

APHA Incineration Application Guide

De ce să alegeți un incinerator agricol de la Inciner8?

Dacă aveți nevoie de un incinerator de animale fiabil, dovedit și eficient, gama noastră va avea un model care vă va satisface nevoile de deșeuri și vă va depăși așteptările. La care se adauga:

  • Majoritatea modelelor noastre sunt unități aprobate de tip DEFRA pentru incinerarea animalelor și a subproduselor animale.
  • Toate incineratoarele noastre sunt furnizate testate și susținute de garanția noastră de un an.
  • Producem mașina dvs. la comandă la sediul nostru din Merseyside, Marea Britanie.
  • Echipa de instalatori instruită cu experiență.