You are here:

Gama de incineratoare mobile

Deșeurile de specialitate sunt un sector în creștere rapidă și un flux de deșeuri pentru care ne angajăm să oferim cele mai bune soluții.

Scopul nostru este să ne asigurăm că aceste fluxuri de deșeuri sunt tratate în mod corect și în conformitate cu reglementările locale.

mobile incinerator

Informații de specialitate privind piața deșeurilor

Gama noastră de incineratoare specializate în deșeuri se concentrează pe deșeurile care nu ajung în deșeurile municipale normale. Acestea pot include deșeuri de canabis, deșeuri militare și droguri/contrabandă. Avem, de asemenea, o echipă tehnică internă completă care poate livra proiecte unice, personalizate, pentru a se potrivi cerințelor exacte ale briefului sau licitației dumneavoastră.

De ce să alegeți un incinerator de la INCINER8?

Cu zeci de ani de experiență în industria incinerației, gama noastră de incineratoare specializate este concepută pentru a răspunde unor fluxuri specifice de deșeuri specializate. Aceste fluxuri de deșeuri pot fi greu de tratat cu articole, materiale extrem de periculoase sau întreprinderile se ocupă de produse unice care nu ar fi potrivite pentru un flux normal de deșeuri municipale.

De ce să ne alegem modelele în detrimentul altora?

Inciner8 oferă o gamă completă de incineratoare, concepute pentru a asigura distrugerea eficientă a deșeurilor deșeurilor specializate. Mașinile noastre pot fi proiectate conform specificațiilor dumneavoastră exacte și pot utiliza cele mai bune tehnologii disponibile cu o gamă largă de opțiuni opționale de control al poluării și de curățare a gazelor. În plus, sistemele noastre pot fi construite pentru a respecta regulile specifice fiecărei țări.

De ce să alegeți un incinerator de deșeuri specializat de la INCINER8?

De-a lungul anilor, am văzut incineratoarele noastre folosite într-o gamă largă de aplicații cu diferite obiective.

Discutați despre modul în care unul dintre incineratoarele noastre specializate de deșeuri poate constitui o parte importantă a strategiei dvs. generale de deșeuri, ajutând la îndepărtarea deșeurilor inutile din depozitele de gunoi.