You are here:

Gama de incineratoare generale de deșeuri

Deșeurile generale sunt un material sau o substanță deșeuri nedorite. Poate cuprinde materiale provenite din activități comunitare sau casnice (deșeuri menajere, industriale sau de tabără) sau din activități industriale (prelucrătoare, minieră sau agricole).

Informații generale privind piața deșeurilor

Worldwide, the problem of waste accumulation is reaching threatening proportions. Landfill options are showing more and more weaknesses and are becoming extremely expensive. They are not an efficient solution. As a natural process, nature is converting landfill waste into highly dangerous matter. Incineration is the most obvious solution for total destruction of municipal waste, avoiding all the direct and indirect risks associated with other disposal methods. Incineration perfectly fits into a trend of treating waste in a safe way, and if possible, at the same place where it was generated to avoid cross-contamination risk and to keep waste treatment costs at an acceptable level.

De ce să alegeți un incinerator de la INCINER8?

Cu zeci de ani de experiență în acest sector, gama noastră de incineratoare generale este concepută pentru a satisface nevoile unei game largi de întreprinderi și pentru a se integra cu procesele lor de gestionare a deșeurilor.

De ce să ne alegem modelele în detrimentul altora?

Incineratoarele noastre generale de deșeuri pentru gestionarea deșeurilor folosesc cele mai înalte standarde de construcție, cu rezistență superioară la coroziune la temperaturi ridicate și susținute de 30 de ani de experiență în inginerie. Cu o gamă de invidiat de incineratoare de vânzare, suntem încrezători că veți găsi soluția perfectă pentru provocările dumneavoastră legate de deșeuri.

Ce combustibil poate fi folosit pentru alimentarea incineratoarelor de deșeuri?

Gama noastră de incineratoare poate folosi o varietate de combustibili pentru a preîncălzi și a modula căldura pe parcursul procesului de ardere. Decizia depinde de obicei de ce combustibil este disponibil în zonă și de costul acestuia. Anumite tipuri de combustibil sunt prin natura lor „mai curate” decât altele – de exemplu, gazele naturale și GPL produc mai puține emisii decât petrolul.

Deșeuri la energie termică

Suntem producători experți de tehnologie de incineratoare multifuncționale și ne-am proiectat mașinile astfel încât să fie compatibile cu sistemele de captare a căldurii deșeurilor în energie. Cu ambiția de a sprijini sustenabilitatea și gestionarea deșeurilor pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului, producem o gamă de echipamente opționale pentru schimbătoare de căldură cu bolt-on pentru a valorifica energia termică generată de procesul de incinerare.

Avem clienți actuali care au colaborat cu specialistul lor în managementul proiectelor de transformare a deșeurilor în energie pentru a adopta acest proces, a capta și a redistribui căldura produsă de mașina lor Inciner8.

De obicei, cu captarea termică a căldurii în sistemele de transformare a deșeurilor în energie, un inginer sau un manager de proiect poate ajuta la configurarea unui sistem care să se conecteze la echipamentul nostru de recuperare a căldurii în mod durabil, alimentând anumite funcții la fața locului, inclusiv:

– Distribuția căldurii pentru încălzirea clădirilor

– Utilizarea căldurii pentru preprocesarea/uscarea fluxurilor de deșeuri cu conținut ridicat de umiditate pentru a îmbunătăți eficiența incinerării

– Alimentarea unui sistem de cazan pentru a furniza apă caldă pentru o gamă largă de aplicații

Suntem mândri să producem incineratoare și echipamente de schimb de căldură de susținere pentru sistemele de energie termică de deșeuri în industrie. Cu toate acestea, va trebui să vă aprovizionați cu propriul furnizor local de instalații și inginerie pentru a supraveghea proiectul la fața locului în ansamblu și pentru a gestiona alimentarea și conexiunile la echipamentele de distribuție și redistribuire a căldurii pe care decideți să le integrați în instalația dvs.

De ce să alegeți un incinerator de deșeuri de la Inciner8?

Incineratoarele noastre generale de deșeuri pentru gestionarea deșeurilor folosesc cele mai înalte standarde de construcție, cu rezistență superioară la coroziune la temperaturi ridicate și susținute de 30 de ani de experiență în inginerie.