You are here:

Gama de incineratoare medicale

Deșeurile medicale reprezintă o problemă din ce în ce mai mare la nivel mondial, punând în pericol sănătatea personalului, a pacienților, a lucrătorilor de eliminare și a oricărei alte persoane care intră în contact cu materialele adesea periculoase aruncate de spitale și alte locuri de asistență medicală.

I8-M120 medical incinerator

Informații despre piața deșeurilor medicale

Aproximativ 20 până la 25 la sută din totalul deșeurilor generate de unitățile medicale sunt considerate periculoase și pot crea o varietate de riscuri pentru sănătate și mediu dacă nu sunt gestionate și distruse într-un mod adecvat. Incinerarea este singura metodă care asigură distrugerea și neutralizarea completă a deșeurilor medicale.

De ce să alegeți un incinerator de la INCINER8?

Cu zeci de ani de experiență în acest sector, gama noastră de incineratoare medicale este în mod constant îmbunătățită.

Conceput pentru a satisface nevoile economice ale clinicilor mici la cerințele mai exigente și mai specializate ale spitalelor mari în procesele lor de gestionare a deșeurilor. Mașinile noastre pot fi, de asemenea, automatizate, reducând expunerea personalului la deșeuri și maximizând eficiența.

De ce să ne alegem modelele în detrimentul altora?

Inciner8 oferă o gamă completă de incineratoare, concepute pentru a asigura distrugerea eficientă a deșeurilor medicale.

Mașinile noastre vin cu comenzi de aer complet modulate și placare igienă din oțel. Utilizând cele mai bune tehnologii disponibile și o gamă largă de opțiuni opționale de control al poluării și de curățare a gazelor, sistemele noastre pot fi construite pentru a respecta regulile specifice fiecărei țări.

De ce să alegeți un incinerator medical de la INCINER8?

Am oferit soluții de deșeuri de vârf la nivel mondial pentru sute de spitale și organizații de asistență medicală în ultimii ani.

Gama noastră medicală nu este doar cea mai extinsă din gama noastră, dar oferă caracteristici și accesorii unice pentru a permite procesarea termică a deșeurilor medicale periculoase.