You are here:

Spalionica za Poljoprivredni Otpad

Bolesti životinja, virusi i širenje infekcija samo su neki od rizika povezanih s lošim tretmanom životinjskog otpada. Zbrinjavanje poljoprivrednog i životinjskog otpada spaljivanjem je najbolji način da se osigura potpuna biološka sigurnost.

i8-700A agricultural incinerator

Kako se zbrinjavaju tijela životinja?

Spaljivanje se smatra najučinkovitijim postupkom za smanjenje rizika pri uklanjanju životinjskih trupaca i upravljanju otpadom, a modeli odobreni od strane DEFRA-e idealni su za upotrebu u tom procesu. Spaljivanje na licu mjesta smanjuje rizike od kontaminacije i smatra se jednom od najpovoljnijih opcija biološke sigurnosti dostupnih, pružajući jednostavan način za uklanjanje otpada i održavanje farme ili objekta za životinje čistim i zdravim.

Što je spalionica odobrena od strane DEFRA-e?

Ministarstvo za okoliš, hranu i ruralna pitanja (DEFRA)

Da bi se spalionica mogla koristiti unutar Ujedinjenog Kraljevstva, ona mora biti navedena na DEFRA-inom ‘Popisu odobrenih spalionica za životinjske nusproizvode (ABP)’. Ako spaljujete samo životinjske nusproizvode (ABP) i ne miješate ih s drugim materijalima, morate dobiti odobrenje Agencije za zdravlje životinja i biljaka (APHA). Potpuni detalji postupka prijave mogu se pronaći na DEFRA website.

APHA Incineration Application Guide

Zašto odabrati poljoprivrednu spalionicu od Inciner8?

Ako vam je potrebna pouzdana, provjerena i učinkovita spalionica za životinjski otpad, naš asortiman će imati model koji će zadovoljiti vaše potrebe za otpadom i nadmašiti vaša očekivanja. Osim toga:

  • Većina naših modela su jedinice odobrene po DEFRA tipu za spaljivanje životinja i nusproizvoda životinja.
  • Sve naše spalionice su isporučene testirane i podržane našom jednogodišnjom garancijom.
  • Vaš prilagođeni stroj proizvodimo u našem sjedištu u Merseysideu, UK.
  • Stručno obučen tim instalatera.