You are here:

Raspon Medicinskih Spaljivača

Medicinski otpad postaje sve veći problem u svijetu, ugrožavajući zdravlje osoblja, pacijenata, radnika koji se bave odlaganjem i svih ostalih koji dolaze u dodir s često opasnim materijalima koje odbacuju bolnice i druga zdravstvena mjesta.

I8-M120 medical incinerator

Informacije o Tržištu Medicinskog Otpada

Oko 20 do 25 posto ukupnog otpada koji proizvode zdravstvene ustanove smatra se opasnim i može stvoriti razne zdravstvene i ekološke rizike ako se ne upravlja i ne uništava na odgovarajući način. Spaljivanje je jedina metoda koja pruža potpuno uništenje i neutralizaciju medicinskog otpada.

Zašto odabrati spalionicu od INCINER8?

S desetljećima iskustva u ovom sektoru, naš asortiman medicinskih spalionica se neprestano poboljšava.

Dizajnirane su kako bi zadovoljile ekonomske potrebe malih klinika, kao i zahtjevnije i specijalizirane potrebe velikih bolnica u procesima upravljanja otpadom. Naši uređaji također mogu biti automatizirani kako bi se smanjila izloženost osoblja otpadu i maksimizirala učinkovitost.

Zašto odabrati naše modele umjesto drugih?

Inciner8 nudi potpunu paletu spalionica, dizajniranih za učinkovito uništavanje medicinskog otpada.

Naši strojevi dolaze s potpuno modularnim kontrolama zraka i higijenskim čeličnim oblogama. Koristeći najbolje dostupne tehnologije i širok raspon opcionalnih rješenja za kontrolu zagađenja i čišćenje plinova, naši sustavi mogu biti izrađeni kako bi se pridržavali bilo kojih specifičnih smjernica pojedine zemlje.

Zašto odabrati medicinsku spalionicu od INCINER8?

Tijekom posljednjih godina pružili smo vodeća rješenja za otpad stotinama bolnica i zdravstvenih organizacija.

Naš medicinski asortiman nije samo najopsežniji unutar našeg raspona, već nudi jedinstvene značajke i dodatke koji omogućuju termičku obradu opasnog medicinskog otpada.